A LIGHT & AIRY BEACH HOUSE IN MONTAUK, USA

nse7

Designed by architecture and interior design practice Space Exploration, this beach house is situated in Montauk, New York, United States. The three-story, split level house for a young family is nestled atop a densely wooded bluff, surrounded by sumac and spruce trees. Space Exploration designed an open kitchen on the top floor of the house to act as a flexible social center for the house, and to maximize the site’s dramatic views of Fort Pond and Fort Pond Bay. Floor-to-ceiling sliding doors and a large rectangular skylight flood the space with an abundance of natural light. The designers employed a material palette of light, neutral colors and pale woods, which combine to create a tranquil, airy atmosphere that showcase an eclectic collection of furniture and objects, collected by the owners during travels to Morocco, Europe and Central America.

nse5

nse10

nse9

nse6

nse4

nse8

nse1

montauk

nse2

nse3

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *