A SWEDISH HOME WITH A RAW EDGE

darkhome1

Tony and Asa Löfling bought the house in Västmanland, Sweden, in 1999 to open a jewelry shop on the street level floor. The first years the family lived upstairs, but when his daughters Emma and Linn were growing up they needed more space and the family moved to a larger house. Two years ago Tony and Asa decided to move the shop and move back into the house and renovated the building. Architect Johan Israelson was hired and was given a free hand to create a raw yet warm atmosphere.

darkhome2

darkhome3

darkhome4

darkhome8

darkhome5

Credits & source: images by J. Sellén for ELLE Decoration Sweden.

Blog Widget by LinkWithin

One Response to A SWEDISH HOME WITH A RAW EDGE

  1. These pictures are from two different locations, mixed up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *